LastMinute Wintersport 2012

Menu
wintersport voor singles

Wintersport voor singles

SIngle wintersport vakanties van Cirkel

Cirkel Vakanties mag zich al meer dan 20 jaar specialist noemen in het organiseren van Singlereizen naar zowel wintersport- als zomerbestemmingen. Het zijn groepsreizen waar ongedwongen vakantie vieren de belangrijkste insteek is.

Tijdens onze single winter vakanties heb je veel individuele vrijheid. Boek je met Cirkel Vakanties, dan geniet je van het gemak van de groepsreis. En de goede Nederlandse reisbegeleiding draagt mee aan een fantastische sfeer.

Onze wintersport voor singles gaat naar diverse populaire grote wintersport gebieden. Voor ieder type wintersporter hebben wij de mooiste bestemmingen. Bijvoorbeeld de “gemütliche“ wintersport in Oostenrijk. Behalve skiën en snowboarden, kun je tijdens je skivakantie uitgebreid après-skiën.

De kilometervreters daarentegen kunnen zich in Frankrijk prima uitleven. Cirkel Vakanties biedt wintersportreizen aan naar skibestemmingen met een uitgestrekt skigebied. Ook de off-piste liefhebbers zullen het naar hun zin hebben op wintersport in Frankrijk.

Wintersport voor alleengaanden in Italië kenmerkt zich door een overvloed aan zon. “Flaneren” op de piste is hier tot een kunst verworven. De single wintersport in Andorra is een goed bewaard geheim. Meer dan 200 km. aan pistes liggen er op je te wachten …

De wintersport reizen van Cirkel Vakanties zijn ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën; 25-45 jaar, 35-55 jaar, alle leeftijden (=20 t/m 69 jaar) en 45+. Nieuw is de categorie 20-35 jaar. Je hebt de keus uit verschillende accommodaties. Van goed tot luxe, voor uiteenlopende budgetten verblijf je op de mooiste bestemmingen.

Wij weten uit ervaring dat de wintersport (voor singles) geen goedkope vakantie is. Maar wij hebben er alles aan gedaan om je voldoende keuze te bieden. Wij streven er niet naar om de goedkoopste te zijn. Dat gaat volgens ons altijd ten koste gaat van de kwaliteit van de wintersportreis. Voor singles is kwaliteit juist datgene dat wij graag willen bieden.

Kortom, een sneeuwvakantie met Cirkel Vakanties is eigenlijk niet meer weg te denken uit je agenda. Wij waarderen het dan ook enorm dat je(weer) de weg naar ons hebt gevonden.

 

 

Meer Wintersport

Bizz Travel Wintersport Camelot Winterreizen Chalet.nl Winter Jiba Wintersport
Ski Chalets Skien in Frankrijk Ski Studs Wintersport Sneeuwfun
Snowtime Oostenrijk Snowtrex Sneeuwvakanties Wintersport Accommodaties Wintersportbungalow Tsjechie
Husk Wintersport Nortlander Skivakantie Ski Horizon Snow Rental