LastMinute Wintersport 2012

Menu
kras wintersport

Kras Wintersport

Denkt u aan Oostenrijk, dan denkt u wellicht meteen aan imposante Alpenreuzen met sneeuw en eindeloze pistenkilometers. Of ziet u de typische boerendorpen voor u, waar aan de balkons altijd vrolijke bloembakken hangen en waar het leven rustig geleefd wordt? Of komt bij u wellicht direct het beeld van een frisgroene vallei voor ogen, waar bergbeekjes ruisen, de koeien met rinkelende bellen grazen en bergbloemen welig groeien? Oostenrijk biedt u naast dit fraais natuurlijk ook volop kunst, cultuur en historie in steden als het romantische Wenen met haar pracht en praal en schitterend Salzburg.

Tsjechië is een land dat nog veel ongerepte gebieden en steden kent! Praag is de stad die iedereen kent, maar Tsjechië heeft nog veel meer te bieden. Wat precies?
Pilsen bijvoorbeeld! Deze stad staat bekend om het bier dat hier al eeuwen wordt gebrouwen! Ook Brno met haar mooie historische centrum is één van de best bewaarde geheimen van Tsjechie! En wat te denken van de kuuroorden zoals Karlovy Vary? Dit land heeft zoveel moois te bieden! Het is dan ook niet verwonderlijk dat er twaalf locaties op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de veelzijdige natuur van onder meer het Reuzengebergte, de Bohemen en het natuurgebied Sumava. Redenen genoeg om te kiezen voor traditieminnend Tsjechië…

 

 

Meer Wintersport

Bizz Travel Wintersport Camelot Winterreizen Chalet.nl Winter Jiba Wintersport
Ski Chalets Skien in Frankrijk Ski Studs Wintersport Sneeuwfun
Snowtime Oostenrijk Snowtrex Sneeuwvakanties Wintersport Accommodaties Wintersportbungalow Tsjechie
Husk Wintersport Nortlander Skivakantie Ski Horizon Snow Rental