LastMinute Wintersport 2012

Menu
voordelige wintersportreizen

Voordelige Wintersportreizen

Doet u niets liever dan in de winter de bergtoppen opzoeken? Of u nu het liefst op de lange latten staat of stiekem vooral dol bent op de après-ski: een perfecte omgeving en een goed verblijf zijn de basis van een geslaagde wintersportvakantie. En veel sneeuw natuurlijk…

Voor de echte fans bestaat een gemiddelde dag in de sneeuw uit een fiks aantal uren de berg op en af racen. ’s Avonds mag dat neonkleurige skipak weer uit en is het tijd voor een kaasfondue en een drankje in de bar. Lekker losgaan op skihutmuziek. Eerlijk is eerlijk: dit maakt de wintersportvakantie nu eenmaal ook heel leuk.

Uw ideale wintersportbeleving bepaalt u gelukkig helemaal zelf. Of u nu gaat skiën, snowboarden, sleeën of toekijken. Of u romantisch samen met uw partner gaat of met een hele groep de piste bestormt. Alles is mogelijk, van een verblijf in een eenvoudig appartement tot een luxe resort inclusief skipas.

Wanneer het wintersportseizoen aanbreekt, houdt D-reizen u op de hoogte van de lokale sneeuwhoogten. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Bovendien vertelt onze land-, streek- en plaatsinformatie u alles wat u weten wilt over de bestemming.

Kiest u voor de Alpen of zoekt de sneeuw verder weg? Gaat u gezellig met de kinderen of met een groep vrienden? D-reizen biedt voor ieders wens de allerbeste wintersportvakantie. Haal uw skipak maar vast van zolder!  

 

 

Meer Wintersport

Bizz Travel Wintersport Camelot Winterreizen Chalet.nl Winter Jiba Wintersport
Ski Chalets Skien in Frankrijk Ski Studs Wintersport Sneeuwfun
Snowtime Oostenrijk Snowtrex Sneeuwvakanties Wintersport Accommodaties Wintersportbungalow Tsjechie
Husk Wintersport Nortlander Skivakantie Ski Horizon Snow Rental