LastMinute Wintersport 2012

Menu
sneeuwvakantie oostenrijk

Sneeuwvakantie Oostenrijk

Uw wintersportvakantie voor komende winter kunt u definitief reserveren. Boek nu en profiteer van superaantrekkelijke vroegboekkortingen!

Om uw wintersportkeuze te vergemakkelijken, maakten wij meerdere accommodatie-selecties met als kenmerk ligging, populariteit, gezin en/of wellness.

Zoekt u leuke last-minute? Kinderkorting? Of een lijst met alle accommodaties die kortingen bieden?

Gaat u met uw vriendengroep of familie op wintersport? Dan is het huren van een eigen chalet of chalet-appartement dé ideale vakantiewoning en bovendien vaak een stuk voordeliger in prijs. Samen lekker ontbijten en daarna met z’n allen de frisse berglucht in. En ’s avonds gezellig eten, relaxen, spelletjes doen en lekker bijpraten bij het haardvuur.

Wilt u uw reisgenoten helemaal in de watten leggen, bekijk dan ook eens onze catering mogelijkheden.

Chalet: heeft in principe een eigen voordeur, is vrijstaand, geschakeld of maakt deel uit van een kleinschalige chalet-residence. De vertrekken bevinden zich meestal op 2 of 3 verdiepingen.

Chalet-appartement: bevindt zich in een groter chaletgebouw waarin meerdere appartementen, van klein tot groot, zijn ondergebracht. Als vuistregel hanteren wij dat een chalet-appartement voor 8 personen of meer is. De vertrekken zijn gelijkvloers of verspreid over meerdere verdiepingen. Receptie en algemene faciliteiten worden door alle gasten gebruikt.

Speciaal voor u heeft Snowtime een selectie gemaakt van kindvriendelijke wintersport accommodaties, short stays in Oostenrijk, een verblijf direct aan de piste en Wellness & Ski aanbod. Of bent u op zoek naar een arrangement Oostenrijk inclusief liftpas?

 

 

Meer Wintersport

Bizz Travel Wintersport Camelot Winterreizen Chalet.nl Winter Jiba Wintersport
Ski Chalets Skien in Frankrijk Ski Studs Wintersport Sneeuwfun
Snowtime Oostenrijk Snowtrex Sneeuwvakanties Wintersport Accommodaties Wintersportbungalow Tsjechie
Husk Wintersport Nortlander Skivakantie Ski Horizon Snow Rental