LastMinute Wintersport 2012

Menu
appartementen en hotels

Appartementen & Hotels

Wij bieden een zeer ruim aanbod in o.a. Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland, met keuze uit appartementen, chalets en hotels in verschillende prijsklassen.

Naast de accommodatie is het bij een groot deel van ons aanbod mogelijk om skipas, huurmateriaal, vervoer, maaltijden en verzekeringen bij te boeken.

Continu bieden wij een overzicht van extra aantrekkelijk geprijsde accommodaties en bestemmingen.

Per aankomstdatum geven wij een kort overzicht van 10 verschillende accommodatie-types die wij in ons programma opgenomen hebben.

Wil je er even helemaal tussenuit of ben je een fanatieke wintersporter die er maar geen genoeg van kan krijgen? Denk dan eens aan weekendski, een paar dagen winters genieten zonder dat het je teveel vrije dagen kost!

Wintersportaccommodaties.nl biedt diverse mogelijkheden voor korte wintersportvakanties. In principe is zaterdag de aankomstdag. Ook andere aankomstdagen zijn mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. De meeste mogelijkheden voor weekendski vind je in de maand januari en vanaf half maart.

Wij beschikken over een ruim aanbod van accommodaties in verschillende grootte en kwaliteiten. Een groot deel staat op onze pagina en regelmatig worden er nieuwe accommodaties toegevoegd. U kunt zelf zoeken naar een voor u geschikte accommodatie via het formulier zoekopdrachten. De beschikbaarheid kunt u controleren door naar ons een mail te sturen (via controleren beschikbaarheid). Wij laten zo spoedig mogelijk weten of de aangevraagde accommodatie nog beschikbaar is en indien gewenst voor u in optie is gezet. Wanneer de aangevraagde accommodatie reeds bezet is krijgt u een mail toegestuurd met daarin enkele vragen m.b.t. uw voorkeuren, waarna wij op basis van u wensen een aanbieding zullen doen.

Een accommodatie boeken kan op de volgende manier:

  • het boekingsformulier op de pagina invullen
  • de mail met daarin aanbieding van het chalet terugsturen met het bericht dat u het chalet wilt boeken
  • ons telefonisch benaderen


Als u een chalet wilt boeken en dit aangeeft via het boekingformulier op onze pagina, zullen wij de beschikbaarheid zo spoedig mogelijk controleren. Als deze accommodatie beschikbaar is, krijgt u een bevestiging toegestuurd. Mocht de accommodatie reeds geboekt zijn door een ander dan krijgt u een aantal alternatieve mogelijkheden toegestuurd (waarvan wij denken dat het vergelijkbaar is met de kwaliteit, ligging en grootte van hetgeen u wilde boeken).

Als u een boeking bij ons gedaan heeft krijgt u zo spoedig mogelijk per mail een bevestiging toegestuurd. Wij vragen u te controleren of de bevestiging overeenkomt met hetgeen besproken / geboekt is. Is dit correct dan vragen wij u de bevestiging zo spoedig mogelijk ondertekend retour te sturen. Wij zorgen dan dat de boeking verder verwerkt wordt. Wij verlangen binnen 10 dagen nadat de boeking gedaan is een aanbetaling van een deel van de reissom. Het restant bedrag moet 6 weken voor vertrek voldaan zijn.

Ongeveer 8 weken voor vertrek berichten wij u over de optiemogelijkheden welke wij voor u kunnen verzorgen. Wij vragen u vervolgens de namenlijst met geboorte data en woonplaats van uw groepsgenoten ons door te geven (indien nog niet doorgegeven bij boeking). Deze hebben wij nodig i.v.m. evt. verzekering, de skipassen en huurmateriaal.

 

 

Meer Wintersport

Bizz Travel Wintersport Camelot Winterreizen Chalet.nl Winter Jiba Wintersport
Ski Chalets Skien in Frankrijk Ski Studs Wintersport Sneeuwfun
Snowtime Oostenrijk Snowtrex Sneeuwvakanties Wintersport Accommodaties Wintersportbungalow Tsjechie
Husk Wintersport Nortlander Skivakantie Ski Horizon Snow Rental