LastMinute Wintersport 2012

Menu
de wintersportspecialist

De Wintersportspecialist

Laagste Prijs Garantie: op extra's als skihuur, skiles en skipas

Regel altijd voor uw vertrek uw skimateriaal en uw skiles. Legt u dit direct bij uw boeking vast, dan biedt Bizztravel u de Laagste Prijs Garantie. Wij garanderen dat u nooit méér betaalt dan bij dezelfde leverancier ter plaatse! Bizztravel biedt u de Laagste Prijs Garantie op materiaalhuur, ski- en snowboardles en een 7-daagse skipas voor een 7e dag skiën.

* Blijkt het ter plaatse toch goedkoper te zijn en u kunt dit aantonen, dan krijgt u van Bizztravel het prijsverschil terug. Dit geldt niet voor prijsverlagingen die na het uitkomen van deze brochure zijn ontstaan. U heeft alleen recht op deze speciale prijzen als u de extra’s direct bij uw boeking opgeeft.

Ski- en snowboardmateriaal (al vanaf € 35)
Beginner of gevorderd? Via Bizztravel huurt u uw eigen ski- of snowboardmateriaal. Waarom zou u uw eigen materiaal nog kopen en meesjouwen op vakantie, als Bizztravel huren zo vreselijk aantrekkelijk maakt? De kwaliteit van het materiaal is perfect en de prijs is superscherp!

De mogelijkheden en prijzen voor het bijboeken van ski- en snowboardmateriaal vindt u bij elke accommodatie achter het tabblad "Skihuur, skiles en skipas". Deze zijn heel eenvoudig, direct online bij te boeken.

In Frankrijk krijgt u op al onze bestemmingen 8 dagen materiaal voor de prijs van 7 dagen! U kunt dus op uw gemak op de dag van aankomst uw materiaal ophalen.

In Frankrijk werken wij samen onze partner Skiset. In Oostenrijk en Italië hebben wij tevens de beste materiaalverhuurders geselecteerd; de organisaties verschillen per bestemming. Er zijn mogelijkheden mbt het materiaal:

 

 

Meer Wintersport

Bizz Travel Wintersport Camelot Winterreizen Chalet.nl Winter Jiba Wintersport
Ski Chalets Skien in Frankrijk Ski Studs Wintersport Sneeuwfun
Snowtime Oostenrijk Snowtrex Sneeuwvakanties Wintersport Accommodaties Wintersportbungalow Tsjechie
Husk Wintersport Nortlander Skivakantie Ski Horizon Snow Rental