LastMinute Wintersport 2012

Menu
see

See

App. Actief Clubdorp Ischgl-See ( 279.00 euro)
Appartementen Actief Clubdorp bestaat uit diverse appartementen die deelnemen aan het Actief Clubdorp-programma. Alle appartementen liggen op maximaal 300 meter afstand van Hotel Tirolerhof en Hotel Astoria. U kunt gebruikmaken van de faciliteiten in Hotel Tirolerhof. Het hotel heeft een eigen shuttlebus; deze brengt u dagelijks van Hotel Tirolerhof & Astoria naar de skiliften van See en Ischgl. Ideaal als u graag in een appartement verblijft, maar toch gebruik wilt maken van de faciliteiten van een hotel!
Clubdorp Hotel Tirolerhof/Astoria ( 234.00 euro)
Het Clubdorf See bestaat uit de Hotels Tirolerhof en Astoria en uit diverse pensions en appartementen. See zelf is een vrij rustig wintersportdorp en daarom is het hele idee van het Clubdorf ontstaan. Hotel Tirolerhof ligt centraal in See en is bekend om zijn Almkeller Bar, de huiskroeg onder in het hotel. Mocht u met een groepje een speciaal verzoek voor een feestavond hebben, dan is het hotel altijd bereid om met u iets te organiseren. Hotel Astoria en de pensions en appartementen liggen op circa 15 minuten lopen van het centrum. Het Clubdorf biedt een fantastische service. U heeft hier op sportief gebied, maar ook op het gebied van vertier en ontspanning, alles binnen handbereik. ‘s Ochtends rijdt er twee keer een hotelbusje naar Ischgl en aan het eind van de dag ook weer twee keer terug naar het hotel (niet op zaterdag). Hier kunt u de rust en drukte dus uitstekend combineren!
Hotel Mallaun ( 509.00 euro)
Als u kiest voor een verblijf in Hotel Mallaun dan bent u nu al zeker van een geslaagde vakantie. Dit is een prima hotel waar de gastvrije familie Mallaun een behaaglijke sfeer weet te scheppen. Het hotel bevindt zich in het centrum van See, helemaal perfect dus. U kunt in de gezellige stube terecht voor een drankje en voor een potje biljart, of gaat u liever ontspannen in de sauna of Turks stoombad? Fijne vakantie!