LastMinute Wintersport 2012

Menu
la rosiere

La Rosiere

Residence Le Chalet Refuge ( 299.00 euro)
Residence Le Chalet Refuge heeft een zonnige ligging en is gebouwd in een traditionele sfeer. Door het gebruik van veel hout heeft het chalet een landelijke uitstraling. De ruime appartementen zijn comfortabel ingericht en beschikken over moderne faciliteiten. U hoeft niet ver te sjouwen met uw spullen want de skipiste is op korte loopafstand te vinden. Na een dag sneeuwpret kunt u nog gebruikmaken van het verwarmde binnenzwembad of de sauna, even helemaal ontspannen! De prachtige omgeving zal zorgen voor een fantastisch verblijf!
Residence Les Balcons de la Rosiere ( 269.00 euro)
Residence Les Balcons de la Rosiere biedt luxe appartementen verdeeld over zes losstaande chalets. Al deze chalets zijn in traditionele stijl gebouwd en rustig gelegen aan de piste. De complete inrichting van de appartementen biedt u comfort en een prachtig uitzicht over de pistes van La Rosiere. Door de ligging direct aan de piste hoeft u alleen maar de deur te openen en het wintersportplezier kan beginnen! Na enkele meters skien komt u de skilift tegen die u kennis laat maken met het mooie skigebied. In deze residence beleeft u een fantastische wintersport!
Residence Les Cimes Blanches ( 349.00 euro)
Residence Les Cimes Blanches is een mooi complex geheel in Savoyardestijl gebouwd. De luxe appartementen hebben vele zonuren per jaar en bieden een mooi uitzicht over de vallei en het skigebied. Een comfortabele inrichting met moderne faciliteiten zorgt ervoor dat het u hier aan niets ontbreekt! Vanuit uw appartement kunt u direct de piste op om te genieten van de prachtige omgeving. Sjouwen met uw skispullen is niet nodig, u kunt bijna altijd naar uw appartement skien. In het wellness- en beautycentrum (tegen betaling) in het complex kunt u helemaal bijkomen van alle inspanning op de piste. Of trek nog wat baantjes in het verwarmde binnenzwembad. Na een bezoekje voelt u zich als herboren!