LastMinute Wintersport 2012

Menu
la joue du loup

La Joue du Loup

Chalets La Crete du Berger ( 89.00 euro)
Chalet La Crete du Berger is een schitterend complex. Het bestaat uit een aantal geschakelde chalets, waar zich twee appartementen in bevinden. Deze prachtige chalets zijn gelegen in een schitterend, bosrijk gebied. U vindt de skiliften op circa 500 meter afstand. Geen zin om uw materiaal te hoeven dragen? Geen nood, want bij de Sunweb reisleiding kunt u een skilocker huren bij de lift in het centrum. Na een dag op de lange latten is het heerlijk ontspannen in het verwarmde binnenzwembad. Kortom, alle ingredienten zijn aanwezig voor een fantastische wintersportvakantie!
Chalets Les Hauts de la Lauziere ( 159.00 euro)
Chalets Les Hauts de la Lauziere is een rustig gelegen complex. De chalets zijn netjes en comfortabel ingericht en de skilift is al op circa 200 meter afstand van het complex te vinden. Na een dag op de pistes kunt u kunt hier lekker opwarmen bij de open haard, of u kunt aan het einde van de dag heerlijk bijkomen in het verwarmde binnenzwembad. Mocht dit nog niet genoeg zijn, dan kunt u tegen een vergoeding gebruik maken van de sauna. Chalets Les Hauts de la Lauziere dragen zeker bij aan een fantastische wintersportvakantie!
Les Chalets de l'Eden ( 204.00 euro)
De nieuwe en luxe appartementen van Les Chalets de l'Eden zijn van alle gemakken voorzien. Van flatscreen tot een privesauna, overal is aan gedacht. Na het skien trek in iets warms? Natuurlijk is ook de keuken compleet uitgerust en kunt u, tijdens het bijpraten op de bank, gewoon de vaatwasser laten draaien.
Residence La Crete du Berger ( 49.00 euro)
Residence La Crete du Berger is een schitterend complex. Het bestaat uit een aantal vrijstaande chalets waar in u de comfortabel ingerichte appartementen kunt vinden. Deze prachtige chalets zijn gelegen in een schitterend, bosrijk gebied. U vindt de skiliften op circa 500 meter afstand. Geen zin om uw materiaal te hoeven dragen? Geen nood, want bij de Sunweb reisleiding kunt u een skilocker huren bij de lift in het centrum. Na een dag op de lange latten is het heerlijk ontspannen in het verwarmde binnenzwembad. Kortom, alle ingredienten zijn aanwezig voor een fantastische wintersportvakantie!
Residence L'Eden des Cimes ( 144.00 euro)
Residence L'Eden des Cimes is centraal gelegen in het mooie gebied La Joue Du Loup. De piste ligt direct voor de deur en de skilift bevindt zich op circa 50 meter. Voor u het weet maakt u de eerste afdaling! Na het skien kunt u La Joue Du Loup ontdekken. Op loopafstand van dit complex ligt het centrum, waar u kunt genieten van een lekker diner. Hier heeft u een onvergetelijke vakantie!
Residence Les Chalets d'Aurouze ( 119.00 euro)
Residence Les Chalets d'Aurouze bestaat uit diverse grote chalets waarin de appartementen ondergebracht zijn. De appartementen zijn keurig en comfortabel ingericht en bieden u een schitterend uitzicht op de besneeuwde, bosrijke omgeving waarin deze residence zich bevindt. Wanneer u uw appartement uitloopt, kunt u bijna direct in de bindingen stappen, want op een steenworp afstand wachten de prachtige pistes van La Joue du Loup op u! 's Avonds zult u zich prima vermaken in de knusse dorpskern van La Joue du Loup met haar leuke winkeltjes en restaurants. Deze mooie appartementen zijn een echte aanrader voor een geslaagde vakantie in La Joue du Loup!
Residence Les Chalets du Village Bois ( 124.00 euro)
Residence Les Chalets du Village Bois bestaat uit diverse ruime chalets, gebouwd in verschillende stijlen. Alle chalets zijn zeer comfortabel en bieden u een prachtig uitzicht op de bergen en de omgeving. De residence bevindt zich op een steenworp afstand van de piste en het gezellige centrum, waardoor u alles binnen handbereik heeft. U kunt hier echt genieten van alles om u heen en een onvergetelijke vakantie beleven!
Residence Les Flocons du Soleil ( 129.00 euro)
Residence Les Flocons du Soleil is rustig gelegen in een bosrijke omgeving. Vanuit elk chalet heeft u een prachtig uitzicht over de Agnieres-vallei en het Grand Ferrand Massief. In elk chalet bevinden zich twee comfortabele appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. De piste, skilift en het centrum liggen allemaal dicht bij deze Residence. En wanneer u na een actieve dag lekker wilt ontspannen, kunt u gebruik maken van het binnenzwembad en de sauna!
Residence Les Flocons du Soleil kerst en nieuwjaarsreis ( 289.00 euro)
Residence Les Flocons du Soleil is rustig gelegen in een bosrijke omgeving. Vanuit elk chalet heeft u een prachtig uitzicht over de Agnieres-vallei en het Grand Ferrand Massief. In elk chalet bevinden zich twee comfortabele appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. De piste, skilift en het centrum liggen allemaal dicht bij deze Residence. En wanneer u na een actieve dag lekker wilt ontspannen, kunt u gebruik maken van het binnenzwembad en de sauna!
Residence L'Horizon Blanc ( 79.00 euro)
Residence L'Horizon Blanc is een mooi appartementencomplex en biedt u een ideale ligging ten opzichte van het centrum, de winkels en de pistes. Aarzel dus niet en boek uw reis naar deze residence. U zult genieten van een geweldige wintersportvakantie!