LastMinute Wintersport 2012

Menu
valmorel

Valmorel

Residence Athamante & Valeriane ( 209.00 euro)
Residence Athamante & Valeriane bestaat uit twee gebouwen die naast elkaar staan. De appartementen zijn gunstig gelegen ten opzichte van het centrum en de skiliften. Het gezellige en sfeervolle centrum vindt u op een steenworp afstand, evenals de skiliften.
Residence Le Hameau de la Foret ( 189.00 euro)
De typisch Franse Residence Le Hameau de la Foret bestaat uit verschillende gebouwen welke verspreid liggen over de wijk Hameau de la Foret. In deze residence bieden wij u comfortabele appartementen aan met een zeer gunstige ligging. Met de skilift en de pistes op loopafstand van het complex, kunt u hier volop genieten van de pistes en de mooie natuur die u uitnodigt voor een prachtige wandeltocht door het gebied. Het sfeervolle centrum van Valmorel is binnen een wandeling van enkele minuten te bereiken. Struin door de smalle straatjes van het dorp en geniet van de talloze winkels, bars en restaurants. Deze leuke residence is een uitstekende keuze voor een gezellige wintersportvakantie in Valmorel!
Residence Planchamp & Mottet ( 204.00 euro)
Residence Planchamp & Mottet is een uitstekend appartementencomplex, gelegen in het altijd gezellige skidorp Valmorel. Deze eenvoudige maar sfeervolle appartementen hebben een prachtige ligging, direct aan de piste. Op een paar meter afstand vindt u de skiliften en het sfeervolle centrum. Zo kunt u optimaal genieten van uw wintersportvakantie.