LastMinute Wintersport 2012

Menu
la norma

La Norma

Residence Les Balcons d'Anaïs ( 174.00 euro)
Van het centrum van La Norma tot de skischool en van de skiliften tot de leuke restaurantjes in het dorp, wanneer u verblijft in Residence Les Balcons d'Anaïs heeft u echt alles binnen handbereik! Het complex is gebouwd in een u-vorm en bestaat uit drie gebouwen. De comfortabele appartementen zijn knus en zeer compleet ingericht. Binnen vijf minuten staat u in de dorpskern van het gezellige La Norma met haar leuke winkeltjes, restaurants en bars. Ideaal dus voor een leuke avond na een lange dag op de latten. De skipiste ligt pal voor de deur van de residence en de eerste skilift bereikt u al na enkele meters. Dit is dan ook een uitstekend startpunt om het mooie skigebied te verkennen. Wie alles van La Norma wil ontdekken tijdens de wintersportvakantie is hier aan het juiste adres!
Residence Sogenor Confort ( 174.00 euro)
Residence Sogenor Confort bestaat uit comfortabele, gezellig ingerichte appartementen van verschillende eigenaren. De inrichting kan hierdoor per appartement verschillen. De appartementen liggen verspreid over La Norma op een steenworp afstand van de skiliften. Bij aankomst krijgt u te horen welk appartement voor u gereserveerd is. Laat u dus verrassen en geniet van een geweldige wintersportvakantie!
Residence Sogenor Gran Confort ( 174.00 euro)
Residence Sogenor Gran Confort bestaat uit appartementen van verschillende eigenaren, maar zijn allemaal gekwalificeerd als een residence. De appartementen zijn comfortabel en gezellig ingericht. Ze zijn net iets luxer dan de appartementen van Residence Sogenor Confort en liggen verspreid over La Norma. De ligging bij de skiliften is ideaal voor de wintersporter die optimaal wil kunnen genieten van de pistes. Bij aankomst krijgt u te horen welk appartement voor u gereserveerd is. Laat u dus verrassen en en u bent verzekerd van een geweldige wintersportvakantie!