LastMinute Wintersport 2012

Menu
courchevel

Courchevel

Hotel Olympic ( 459.00 euro)
Hotel Olympic in Courchevl 1850 ligt midden in het skigebied en dicht bij de winkels, restaurant en bars. De piste vindt u al op 200 meter afstand. Na een dag in de sneeuw kunt u heerlijk bijkomen in de bar van het hotel, voor de openhaard of rondom de gezellige pooltafel. Geniet hier van uw wintersportvakantie in Les Trois Vallees!
Les Chalets de Courchevel ( 199.00 euro)
Chalets de Courchevel liggen in het mooie ski gebied van Courchevel 1550. De chalets liggen maar 400 meter vanaf het centrum van de stad en op 500 meter afstand van de skiliften. De ruime chalets zijn van alle gemakken voorzien om uw wintersportvakantie zo fijn mogelijk te maken. U kunt hier lekker ontspannen bij de open haard of genieten van de frisse berglucht terwijl u op het comfortabele terras zit.
Residence Les Brigues ( 229.00 euro)
Resicence Les Brigues bestaat uit twee grote geschakelde chalets (met lift) waar de appartementen zich in bevinden. Het is gebouwd met hout en steen, waardoor het een sfeervolle uitstraling heeft. De appartementen zijn goed uitgerust en vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over het berglandschap van Courchevel. Deze residence ligt direct aan de piste en ongeveer 800 meter van het centrum. Hier geniet u optimaal van uw wintersportvakantie!