LastMinute Wintersport 2012

Menu
veysonnaz

Veysonnaz

Residence Veysonnaz I (2*) ( 279.00 euro)
Wanneer u op zoekt bent naar een betaalbare wintersportvakantie zijn de tweesterrenappartementen van Residence Veysonnaz I (2*) precies wat u zoekt. De prijs-kwaliteitverhouding is prima. De appartementen zijn verspreid over meerdere gebouwen, zijn eenvoudig ingericht en zeer geschikt voor een vakantie met een vriendengroep of met familie. Na een dag op de piste kunt u de spieren weer laten bijkomen in het zwembad van Veysonnaz, waar u gratis gebruik van kunt maken.
Residence Veysonnaz II (3*) ( 289.00 euro)
De driesterrenappartementen van Residence Veysonnaz II (3*) liggen in het centrum van Veysonnaz en op steenworp afstand van de skibushalte. Het complex staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding en biedt gerenoveerde appartementen aan welke verspreid zijn over meerdere chalets. Het zwembad van Veysonnaz staat gratis tot uw beschikking zodat u na een enerverende dag op de ski's weer even tot rust kunt komen.
Residence Veysonnaz III (4*) ( 319.00 euro)
De luxe viersterrenappartementen van Residence Veysonnaz zijn vrij nieuw en van alle gemakken voorzien. In het zwembad van Veysonnaz, waar u gratis gebruik van kunt maken, trekt u aan het eind van de dag nog even rustig een paar baantjes. U verblijft in het centrum, dus wanneer u 's avonds de gezelligheid op wilt zoeken, dan zijn er genoeg barretjes, restaurants of leuke winkels te vinden in de buurt.