LastMinute Wintersport 2012

Menu
willingen

Willingen

Hotel Sauerland Stern ( 149.00 euro)
Het luxe Hotel Sauerland Stern is een vakantieparadijs voor het hele gezin. Met de piste voor de deur kunt u hier naar hartelust skien en langlaufen en 's avonds heerlijk ontspannen in het mooie wellnesscenter. Via een ondergrondse verbinding heeft u tevens toegang tot het subtropische zwemparadijs en het hotel biedt u een uitgebreid aanbod aan sportfaciliteiten. In de avonduren wordt er voor zowel kinderen als volwassenen een afwisselend animatieprogramma georganiseerd, zodat u zich ook 's avonds geen moment hoeft te vervelen. Maar ook het centrum van Willingen ligt hier binnen handbereik. In dit leuke hotel komt u gewoon tijd te kort!
Hotel Sauerland Stern (kerstarrangement) ( 412.00 euro)
Hotel Sauerland Stern is een luxe hotel en een begrip in Willingen. Het gehele jaar door beleeft u hier met uw hele familie een fantastisch verblijf. Met de piste voor de deur en het knusse centrum op loopafstand, kan met recht worden gezegd dat dit hotel ideaal gelegen is. Daarnaast biedt Hotel Sauerland Stern een sensationeel aanbod aan activiteiten en faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een binnenzwembad, sauna en een indoor speelparadijs. Wilt u van een bijzondere kerst genieten? Boek dan dit speciale kerstarrangement!
Hotel Sauerland Stern (nieuwjaarsarrangement) ( 411.00 euro)
Hotel Sauerland Stern is een luxe hotel en een begrip in Willingen. U beleeft hier een fantastisch verblijf met uw hele familie. Met de piste voor de deur en het knusse centrum op loopafstand, kan met recht worden gezegd dat dit hotel ideaal gelegen is. Daarnaast biedt Hotel Sauerland Stern een sensationeel aanbod aan activiteiten en faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een binnenzwembad, sauna en een indoor speelparadijs. Met dit speciale nieuwjaarsarrangement bent u gegarandeerd van een unieke jaarwisseling!